HTML

Biztos, hogy olvasni akarsz?

Friss topikok

  • Dertunde: @filippapa: Köszönöm :) Jobb így neki már. (2019.03.18. 14:51) Édesanyám, lehet utoljára...
  • Titokzatos510: Akkor elmondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége. :) Legyél még sokáig ilyen boldog. :) (2019.01.17. 06:25) Illatszertár
  • Titokzatos510: Ezek a receptek is jól hangzanak, és a fánkok is szépek lettek. Ügyes vagy. :) (2019.01.14. 06:08) Ha valami egyszer beindul...
  • Titokzatos510: Köszi. :):) (2019.01.14. 06:08) Csirkecombok
  • Dertunde: No igen, de van egy másik versike is: " a barátság egy aranyfonál, mely, ha egyszer elszakad, össz... (2018.12.26. 06:08) Karácsony

Címkék

2014.06.21. 21:56 Dertunde

Ma már nincs türelmem írni a ma esti élményeimről. Készítettem fotókat is, szeretném is elmenteni.

Inkább másról szeretnék most írni.

Nézelődök túl sokat is a Facebookon, és megdöbbent, hogy az emberek nem azt mondják: jól áll Neked ez a ruha, de szép helyen jártál, vagy, jó, hogy ezt is elérted, vagy valami hasonlót, hanem csak ennyi: Gyönyörű vagy, de szép vagy. 

Mintha a szépség lenne az egyedüli cél, a legfontosabb dolog a világon.

Persze, most lehet mondani, hogy a csúfság beszél belőlem, az irigység, mert mások szépek, én meg nem.

Bevallom sokáig magam is elhittem, hogy azért vagyok egyedül, mert nem vagyok szép.

De ez nem így van. Az sem igaz, hogy csúnya vagyok. Hiszem, hogy van bennem épp elég szerethető dolog. Még a külsőmön is.

De leginkább az nem igaz, hogy a szépség mozgatja a világot, és csak azoknak van helye benne, akik szépek.

Bizony ez túl kevés üres dolog. Amit igazán szépnek látunk, ami valóban hosszú távon is állja a mércét, az bizony nem a felszín, hanem a kisugárzás. 

Egyébként meg, már nem érdekel ki lát szépnek és ki nem. Már csak ilyen maradok. Akinek nem tetszik, ne nézzen rám. Már nem akarok megfelelni csupán magamnak. 

Ja és az új pulcsi nagyon kellemes viselet. Úgy láttam, nem szokványos. Sokan megnézték.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dertunde.blog.hu/api/trackback/id/tr996397003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2014.06.22. 06:52:43

Sajnos ez soha nem lesz másként, a külső számít, épp nemrégen olvastam, hogy a betegnek akarják minősiteni azokat akiknek a testömeg indexe magas....na az lesz a csudavilág,eddig sem voltak előnyös helyzetben...

Amugy a pulóvered tetszik, kár, hogy nem az egészet láttam:-)

Dertunde 2014.06.22. 08:09:02

@skyppy: Itt nem is a súlyról van már szó. Egyszerűen az emberi értékekről. Mellesleg nézegettettem az embereket. A férfiak többsége túlsúlyos, nem igazán csinos. És sok csinos nő mászkál egyedül, és igazi bálnák remek pasikkal. Tehát a párkapcsolat és a kinézet között nincs kapcsolat ;)
süti beállítások módosítása