HTML

Biztos, hogy olvasni akarsz?

Friss topikok

  • Dertunde: @filippapa: Köszönöm :) Jobb így neki már. (2019.03.18. 14:51) Édesanyám, lehet utoljára...
  • Titokzatos510: Akkor elmondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége. :) Legyél még sokáig ilyen boldog. :) (2019.01.17. 06:25) Illatszertár
  • Titokzatos510: Ezek a receptek is jól hangzanak, és a fánkok is szépek lettek. Ügyes vagy. :) (2019.01.14. 06:08) Ha valami egyszer beindul...
  • Titokzatos510: Köszi. :):) (2019.01.14. 06:08) Csirkecombok
  • Dertunde: No igen, de van egy másik versike is: " a barátság egy aranyfonál, mely, ha egyszer elszakad, össz... (2018.12.26. 06:08) Karácsony

Címkék

2018.09.16. 12:22 Dertunde

Ó ez egy régi kép :) Nagyon szeretem. Általában szeretem a szép képeket, de ez nagyon fontos nekem. Úgy emlékszem kaptam, és akkor azt hittem ez nekem készült, az enyém. Ma már teljesen mindegy, hogy így van-e. Nekem örömöt jelent, és melegség tölti el a szívem, ha ránézek.

Ma pedig boldog vagyok. Leírom, akkor is, ha messze száll. Igen, a komor felhők közül felragyogott a nap. Pihentem, és köszönöm jól vagyok. Akkor is, ha fáj a lábam, ha tombol az allergiám. 

Azt hiszem szerelmes vagyok. 

Ó a szerelemnek sokféle arca van. Persze az elsőnek kitüntetett szerepe van, mert az az első. De van új szerelem is. Össze nem hasonlítható a másikkal. Sőt azt hiszem, bármennyire is őrzi az ember az eldugott érzéseit, azok bizony erősen változnak.

Bármennyire is ragaszkodnék hozzá, ma már eltűnt a fájdalom, ma már változott a sorrend. Előtérbe került valami más, ami most kitölti a lelkem.

Milyen érdekes, hogy akik fontosak voltak nekem, azoknak még ma is fel tudom idézni a hangját, az arcát, bár az idő erősen torzít. 

Lehet onnan vettem észre, hogy szeretem Attilát, hogy már az ő mozdulatait, szavait is fel tudom idézni, mikor rá gondolok. 

Mostanában sokszor előfordul, hogy ugyanazt gondoljuk, vagy épp kitaláljuk a másik gondolatát.

Jól van ez így :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dertunde.blog.hu/api/trackback/id/tr7314243023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása